Bijuterii pentru copii – de la ce vârstă este recomandat să poarte copiii bijuterii?

Bijuterii pentru copii – de la ce vârstă este recomandat să poarte copiii bijuterii?
Bijuteriile sunt niște accesorii nu doar prețioase, dar foarte interesante și menite să completeze ținutele. Însă bijuteriile nu sunt doar pentru adulți, ci se găsesc într-o gamă variată și pentru copii. Ce fel de bijuterii să alegem pentru copii? Deși micuți, copiii pot purta și ei bijuterii fără probleme. Încă de la naștere se obișnuiește ca fetițele să fie înzestrate cu cercei. Se consideră că este mai ușor de suportat să li se găurească urechile cât încă sunt foarte micuțe, astfel că foarte multe dintre mame aleg această variantă și le pun cercei fetițelor încă din primele zile de viață.

Cerceii pentru bebeluși trebuie să fie comozi, astfel că aceștia nu trebuie să îl incomodeze pe cel mic, și siguri în același timp. Este de preferat să aibă un sistem foarte eficient de închidere astfel încât cel mic să nu îl poată scoate în ureche și să existe astfel riscul de a-l înghiți. La Edis Silver găsești o multitudine de modele de cercei, cu diferite tipuri de închidere, cu pietre prețioase sau semiprețioase. Pe lângă cercei, bebelușii poartă frecvent brățări, fie din șnur din mătase și cu un medalion din diferite tipuri de metale, fie toată brățara din metal prețios. Acestea sunt extrem de căutate și avantajul lor este că pot fi personalizate, ceea ce le face mai interesante.

La ce trebuie să fi atentă când alegi bijuterii pentru copilul tău? Atunci când alegi bijuterii pentru copilul tău asigură-te că le cumperi din locuri autorizate pentru a avea garanția calității. Bijuteriile din metale prețioase sunt de preferat deoarece acest tip de metale sunt prietenoase cu pielea și nu riști ca cel mic să dezvolte alergii sau să aibă anumite iritații în zonele în care intră în contact cu pielea. Acordă mare atenție și la modalitatea în care aceste bijuterii au închiderea. La cercei se recomandă un sistem de închidere care să nu fie ușor de desfăcut de către cei mici, mai ales în primele luni de viață, deoarece aceștia au tendința de a înghiți tot ce prind în mână și astfel poate apărea riscul asfixierii.

Este bine să iei în calcul că atunci când copilul tău poartă bijuterii există un risc ca acesta să le piardă, așa că dacă te îndrepți către bijuterii foarte prețioase poate este mai bine să le asiguri, sau să eviți efectiv să cumperi unele foarte scumpe și să alegi unele mai puțin costisitoare. Dacă alegi variantele cu șnur din mătase, trebuie să știi că acesta este prietenos cu pielea celor mici, însă acest șnur, în funcție de colorit, își va estompa culoarea dacă obișnuiești să îl speli sau efectiv o dată cu expunerea la soare. Toate bijuteriile trebuie întreținute corespunzător, se evită a le pune în contact cu obiecte dure care le pot zgâria și este de preferat să se evite a face baie cu ele. Atunci când nu le porți, depozitează-le în cutiuțe speciale sau săculețe care sunt fabricate din materiale delicate cu bijuteriile tale și ale micuțului tău.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!